Speciaal transport

Kappa is gespecialiseerd in het vervoeren van zakelijke zendingen onder de juiste condities. We bespreken graag uw wensen en adviseren u over de meest optimale koeriersdienst.

Geconditioneerd vervoer

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor koeltransport en vriestransport. Hiermee worden uw producten onder de meest optimale temperatuur vervoerd door onze koeriers. Uitermate geschikt voor het vervoeren van medicijnen, electronica of voedselwaren. Informeer naar de mogelijkheden van onze koelkoerier.

Medisch koerier

Daarnaast verzorgen wij spoedtransport van medicijnen of medische hulpmiddelen voor diverse apotheken en ziekenhuizen. U bent verzekerd van de meest betrouwbare bezorging van uw zending met onze medisch transport.

Distriservice

Tevens kunnen wij zeer specifieke opdrachten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld éénmalige of regelmatige grote verspreidingsopdrachten (bijvoorbeeld kerstpakketten), (deel)uitleveringen op afroep van in ons magazijn opgeslagen goederen, de tijdelijke opslag van goederen en het beheer van uw reclamemagazijn.

Wij bieden onze diensten binnen Nederland aan, maar ook een internationale bezorging is mogelijk.

Waarom Kappa Koerier

40.000 ritten per jaar
Spoedtransport mogelijk
E-mail met tijdstip aflevering
Track en trace
Duurzaam wagenpark

Mogelijkheden speciaal transport

Wilt u gebruiken maken van een van onze koeriersdiensten voor speciaal transport, of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 088 321 21 21.

Waarom Kappa Koerier

40.000 ritten per jaar
Spoedtransport mogelijk
E-mail met tijdstip aflevering
Track en trace
Duurzaam wagenpark

Offerte aanvragen?

Wij reageren binnen 10 minuten.
(Op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur)

* verplichte velden
10 minuten
Wij reageren binnen 10 minuten.
(Op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur)
Klantbeoordeling:
5 sterren 9.5/10
325 beoordelingen