Juridische post versturen?

Juridische post versturen? Kappa Koerier is specialist in de verzending van vertrouwelijke documenten voor de juridische branche. Het is belangrijk dat juridische documenten (brief, envelop of poststuk) tijdig afgeleverd worden bij de rechtbank of uw cliënten. Maar niet alleen advocatenkantoren, rechtbanken en gerechtshoven maken gebruik van onze bezorgdiensten. Wij verzorgen ook vertrouwelijke zendingen voor ziekenhuizen en ambassades.

Juridische documenten versturen

Wij zorgen ervoor dat uw zendingen snel, veilig en discreet bezorgd worden op de juiste locatie, bij de juiste persoon. Wanneer u kiest voor Kappa Koerier:

✔ Aangetekende verzending
✔ Foto maken van stempel poststuk als bewijs op tijd ingediend voor rechtbank
✔ Na aflevering per direct een ontvangstbevestiging per e-mail met aflevergegevens
✔ Hardcopy van de afleverbon wordt op verzoek kosteloos gemaild
✔ Garantie levering zending bij de juiste persoon
✔ Keuze in bezorgsnelheden; met spoed, maar ook op gepland later tijdstip

Dé koerier voor rechtbanken, advocaten, ambassades en ziekenhuizen

Voor u zijn uw poststukken waardevolle en vertrouwelijke zendingen. Deze zendingen dienen met speciale aandacht bezorgd te worden. Kappa Koerier heeft veel ervaring in het verzenden van poststukken binnen deze kritische sector en is NEN-EN-ISO 9001-gecertificeerd. Hierdoor is uw juridische post in goede handen. Denk hierbij aan juridische documenten zoals:

  • Legalisatie apostille documenten
  • Bill of lading documentatie
  • Echtscheidingspapieren
  • Diploma’s en certificeringen
  • Contracten en overeenkomsten

Snelle bezorging vertrouwelijke documenten

Soms speelt tijd een extra rol bij het afleveren van vertrouwelijke documentatie. Afhankelijk van de situatie bezorgen wij uw juridische poststukken per auto- of fietskoerier. Wanneer u bijvoorbeeld snel uw juridische brief van een advocatenkantoor naar de rechtbank wilt versturen, biedt de fietskoerier de ideale uitkomst. Doordat opstoppingen en files worden ontweken zijn uw poststukken snel op de plaats van bestemming. Onze fietskoeriers zijn actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze autokoeriers zijn actief in heel Nederland en bezorgen ook buiten de grens.

In 4 stappen vertrouwelijke post versturen

Wilt u direct meer informatie over het plaatsen van een juridische en/of vertrouwelijke zending? Neem dan via het offerte formulier contact met ons op. Wij reageren telefonisch binnen 10 minuten* met een prijs- en tijdsvoorstel.

  1. Neem contact met ons op middels het offerte formulier of bel: 088 321 21 21.
  2. Binnen 10 minuten* ontvangt u een gepast voorstel voor de zending.
  3. De koerier komt de (spoed)zending ophalen op de afgesproken dag en tijdstip
  4. Zodra het pakket is geleverd ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail met aflevergegevens.

* Op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.