Duurzaam vervoer

Duurzaamheid staat bij Kappa hoog in het vaandel. Bij ons bent u dan ook verzekerd van duurzaam transport. Door te kiezen voor duurzaam vervoer van uw zending, kunt u tegen lage kosten optimaal gebruikmaken van onze koeriersdiensten én rekening houden met het milieu.

Fietskoeriers

Voor snelle zendingen in Amsterdam en Rotterdam maakt Kappa vaak gebruik van fietskoeriers. Deze dienst is niet alleen duurzaam, maar kan u ook veel tijd besparen. In een drukke stad kan een koerier namelijk veel last hebben van files, opstoppingen en wegwerkzaamheden. Onze fietskoeriers kunnen zich een stuk gemakkelijker door een stad verplaatsen, waardoor uw zending sneller bezorgd is. Een fietskoerier is dus een ideale combinatie tussen snel en duurzaam. 

Training het nieuwe rijden

Al onze chauffeurs hebben een ‘Het Nieuwe Rijden’ opleiding doorlopen. Hierbij ligt de nadruk op defensief rijden. Door ‘Het Nieuwe Rijden’ zijn besparingen tot 15% op de brandstofkosten mogelijk, ontstaat een grotere verkeersveiligheid, minder stress bij de chauffeurs, minder schade en onderhoud én minder belasting van het milieu.

Binnenstadservice Rotterdam

Binnenstadservice Rotterdam is een milieuvriendelijke transportservice voor winkeliers, waarbij we in 1 keer al uw leveringen van verschillende leveranciers bij uw winkel bezorgen. Daardoor hoeft u maar 1 keer een zending af te handelen, houdt u meer tijd over voor uw klanten en het vrachtverkeer in uw straat neemt af. Daarbij nemen wij plastic en karton mee terug. Met onze wagens op aardgas of elektriciteit dragen we ook nog eens bij aan een schonere binnenstad.

Waarom Kappa Koerier

40.000 ritten per jaar
Spoedtransport mogelijk
E-mail met tijdstip aflevering
Track en trace
Duurzaam wagenpark

Groene koerier

Kappa Koerier is ook gecertificeerd volgens de CO2-prestatieladder. Meer weten over onze duurzaam transportservice of onze duurzame koeriers? Neem dan contact met ons via het contactformulier aan de rechterkant van de pagina, of bel naar 088 321 21 21.

 

Waarom Kappa Koerier

40.000 ritten per jaar
Spoedtransport mogelijk
E-mail met tijdstip aflevering
Track en trace
Duurzaam wagenpark

Offerte aanvragen

Wij reageren binnen 10 minuten.
(Op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur)

* verplichte velden
10 minuten
Wij reageren binnen 10 minuten.
(Op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur)
Klantbeoordeling:
5 sterren 9.5/10
325 beoordelingen