Koeriersdienst tarieven

Kappa Koerier is al 25 jaar specialist in het verzorgen van zakelijke zendingen. Voor ons uitgebreide aanbod aan uiteenlopende koeriersdiensten hanteren wij gunstige koerierstarieven. Zo bent u altijd verzekerd van een lage prijs voor uw specifieke zending.

Koerier tarieven

De tarieven voor onze koeriersdiensten zijn afhankelijk van uw type zending en specifieke wensen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de snelheid van levering. Hiervoor gelden de volgende vanaf prijzen:

  • Same day delivery: Vanaf €16,- (excl. BTW)
  • Next day delivery: Vanaf €22,- (excl. BTW)

Dit zijn echter echt vanaf prijzen. Voor de berekening van de daadwerkelijke prijs wordt gekeken naar de volgende voorwaarden:

  • Locatie bezorgadres (stadsrit, nationaal of internationaal)
  • Gewicht van de zending
  • De mate van spoed
  • Bijzondere verzendcondities (bijv. koeltransport)

Wilt u het exacte tarief weten? Vul het formulier hier rechts in en wij maken binnen 10 minuten* een offerte op maat voor u! In de offerte beschrijven wij de mogelijkheden voor uw zending en de kosten die bij de verschillende mogelijkheden komen kijken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat onze dienst volledig aansluit bij uw wensen en budget.

Onze koerierdiensten

Wij hebben een ruim aanbod aan koeriersdiensten. Dit is een overzicht van onze meest gekozen services:

SnelserviceBudgetserviceEconoserviceovernight pakket bezorgen

In 2 stappen een offerte op maat

Wilt u meer weten over tarieven die wij hanteren voor onze koeriersdiensten? Neem dan via het offerte formulier, contact met ons op. U ontvangt van ons een passend voorstel inclusief tarieven.

  1. Neem contact met ons op via het offerte formulier of bel: 088 321 21 21.
  2. Binnen 10 minuten* ontvangt u een gepast voorstel voor de zending.

* Op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.