Koerier Rotterdam

Koerier in Rotterdam nodig? U heeft een zakelijk pakket dat u graag zorgvuldig bezorgd wilt hebben vanuit Rotterdam? De koeriers van Kappa helpen u graag en bezorgen uw pakket op de gewenste locatie, zowel binnen als buiten Nederland. 

Zakelijke koerier in Rotterdam

Kappa Koerier is de zakelijke pakket bezorger. Of het nu gaat om een envelop met vertrouwelijke documenten, een pakket dat met spoed bezorgd moet worden of zelfs een internationale zending; de koeriers van Kappa kunnen alles bezorgen. Het aanbod van onze zakelijke koeriersdiensten is erg veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor onze fietskoerier, pallet vervoer of gebruik maken van koel- en vriestransport

We bespreken graag uw wensen en adviseren u over de meest optimale koeriersdienst. Wij bieden onze diensten binnen Nederland aan, maar ook een internationale bezorging is mogelijk. Informeer naar onze de mogelijkheden.

SnelserviceBudgetserviceEconoserviceOvernight Service

In 5 stappen uw zakelijke zending vanuit Rotterdam bezorgd op locatie

  1. Neem via het formulier contact op voor de verzending van uw pakket.
  2. Binnen 10 minuten* nemen wij contact met u op om de details te bespreken en met u de optimale bezorgmethode te kiezen.
  3. U kiest, afhankelijk van de door u gekozen dienst, het tijdstip waarop de koerier het pakket bij u ophaalt.
  4. Vervolgens volgt u de zending via onze handige Track & Trace tool.
  5. Wanneer het pakket is bezorgd ontvangt u hier direct een bevestiging van via sms of e-mail.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen binnen 10 minuten* contact met u op.

Zorgvuldige en betrouwbare koerier

Kappa Koerier heeft een eigen netwerk van koeriers door heel Nederland. Hierdoor kan uw pakket zorgvuldig worden verzonden vanuit Rotterdam. Door dit brede netwerk van koeriers blijft uw pakket gedurende het hele proces, van ophalen tot bezorgen, in ons beheer. U bent dus verzekerd van een betrouwbare levering op de juiste tijd.

Offerte koerier Rotterdam

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw zending? Maak dan gebruik van ons offerteformulier aan de rechterkant, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met 088-3212121.
*op werkdagen tussen 8 en 18 uur.

Zie ook: Koeriersdienst Rotterdam.