Kappa Koerier is specialist in het verzenden en ophalen van juridische stukken

Voor belangrijke documenten die tijdig afgeleverd dienen te worden bij de rechtbank of bij uw cliënten, kunt u gebruik maken van de speciale diensten van Kappa. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel, veilig en discreet bezorgd wordt op de juiste locatie. Afhankelijk van uw situatie bezorgen wij met de auto of per fietskoerier. U ontvangt van ons direct na aflevering een e-mail met daarin alle aflevergegevens. Een hardcopy van de afleverbon wordt u op verzoek kosteloos gemaild.

Veilige aflevering van uw vertrouwelijke stukken

Bij waardevolle en vertrouwelijke zendingen is het van belang dat de zendingen bij de juiste persoon worden afgeleverd en niet zoekraken in een berg andere documenten en pakketjes. Bij Kappa Koerier zijn we gespecialiseerd in het afleveren en ophalen van documenten en pakketten voor bijvoorbeeld advocatenkantoren, rechtbanken of gerechtshoven, maar ook bij ziekenhuizen en ambassades. Wij zijn ons erg bewust van de zorg waarmee deze documenten afgeleverd moeten worden. Daarom:

  • Ontvangt u van ons een bevestiging van ontvangst en een getekende bon.
  • Garanderen wij u dat uw zending wordt afgeleverd op het afgesproken tijdstip en bij de juiste persoon.
  • Heeft u de keuze uit diverse bezorgsnelheden. Zo kunnen wij met spoed bij u op de stoep staan, maar als u iets wilt regelen voor volgende week is dat ook geen probleem.
SnelserviceBudgetserviceEconoserviceOvernight Service
 

Meer weten over de mogelijkheden voor het verzenden van vertrouwelijke documenten?

Neem direct contact op via het formulier hiernaast of bel 088 321 21 21.